[http://www.uniquefoto.nl/album/portretkids-MJ]
[./index.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Zelfs tijdens het fotograferen van jullie huwelijksreportage helemaal jezelf zijn en je helemaal op je gemak voelen. Dàt zie je in de foto’s en dàt is mijn kracht!!!

En dan als herinnering een prachtig, eigentijds en ingebonden fotoboek in plaats van het album met de ingeplakte foto’s. Iedere pagina in zo’n fotoboek is een ontwerp met foto’s uit de reportage. Deze pagina’s worden gedrukt op zware (0,8 mm) fotobladen en vervolgens ingebonden tot een echt trouwboek. De buitenkant van het boek krijgt een persoonlijke uitstraling door een zelfgekozen foto op de “leather-look”-cover. Ook op de boekpagina’s is er volop ruimte voor persoonlijke tintjes. Denk hierbij aan gedichten, (gedeelten van) favoriete songteksten, enzovoorts. Hoeveel persoonlijke tintjes er in het boek verwerkt worden, hangt helemaal van jullie eigen inbreng af! De boeken worden standaard afgeleverd in een transparante kunststof draagbox.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek zijn jullie van harte welkom. Uiteraard is zo’n kennismakings- gesprek geheel vrijblijvend.
  
Vrijburglaan 56
1911 SG Uitgeest
tel: 0251 31 58 45
mobiel: 06 103 50 840
www.mariejosefotoendesign.nl
info@mariejosefotoendesign.nl

www.mariejosefotoendesign.nl